Tepperenser/Møbelrenser

400 ,- per døgn

Kärcher Professional Puzzi 10/1

  • Ypperlig for rengjøring av tepper og møbler i tekstil.
  • Beregnet på små og mellomstore rengjøringsoppgaver.

Kärcher PUZZI 10/1 er en kompakt rensemaskin med spray- og oppsugingsfunksjon for små og mellomstore flater som tepper og møbler.
Beregnet både for profesjonelt renhold og private husholdninger.
Ved sprayekstraksjon blir vannet og evt. rengjøringsmiddel sprøytet på og suget opp igjen i én operasjon. Dette sparer både arbeids- og tørketid. Rentvannstank med filterinnsats gir mulighet for lange arbeidsintervaller og beskytter pumpen mot tilskitning. Kompakt og robust maskinhus i plast beskytter mot ytre påkjenninger. Lav vekt gjør maskinen enkel å bære med seg. To store hjul og to små styrehjul gjør maskinen meget lett å håndtere både under bruk og transport. Knappene for sprøyting og oppsuging er plassert på toppen av maskinen og gjør den svært lett å betjene. Kraftig sugeturbin sørger for at rengjorte områder tørker fort, og kan tas i bruk forholdsvis raskt. Transparent gulvmunnstykke og tanklokk gjør det enkelt å følge med på rengjøringsprosessen. Avtakbar skittenvannstank på 9 liter.

MERK: Profesjonelt tekstilrensemiddel og skumdemper kommer som tillegg til leieprisen. Dette for å sikre rett bruk av maskinen, og for å gjøre det enkelt for kundene våre. Forbruk avregnes, og betales ved innlevering.


Ta kontakt om du ønsker å leie maskinen! Send sms, ring eller kontakt oss på facebook.